luni, 18 aprilie 2011

Saltele Saltex - Memory FOAM

O saltea foarte buna, de o calitate superioara, as putea spune, pentru clienti pretentiosi.







este fabricata din memory foam – material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune, dezvoltat pentru programele spatiale NASA si folosit pentru scaunele navetelor spatiale. De asemenea utilizarea acestui material la avioanele militare si la masinile de curse, asigura o absorbtie a socurilor de 97%. Aproximativ 25% din populatie sufera de diferite afectiuni ale coloanei vertebrale datorita stilului de viata din ce în ce mai sedentar al nostru al tuturor. Printre factorii determinanti se numara condusul autovehiculelor, lucrul la birou si orice alte activitati statice. De aceea saltelele memory foam sunt ideale din punct de vedere ergonomic pentru sprijinirea cloanei vertebrale.

Navigand pe internet, in cautarea de informatii despre aceasta saltea, am gasit cea mai buna descriere care seputea face, chiar de la un utilizator al acestei saltele.

"sentimentul de “moale dar tare” pentru ca salteaua in sine e tare si foarte buna pentru coloana vertebrala dar din cauza stratului de memory foam e moale cand stai pe ea." - puteti citi intreg articolul pe Spit it out

Caracteristici Tehnice:

- Strat Burete memorie - 5 cm
- Bază din spumă poliuretanică cu densitate de 30
- Husă detaşabilă cu calităţi aromoterapeutice FRAGRANCE ACTIVE (mirosul stofei persistă pentru o perioadă de maxim 6 luni sau până la prima spălare)
- Fermoar de jur-împrejurul saltelei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu